Bli med på #nattinaturen!

Under #nattinaturen inviteres hele Norge til å ta en natt ute i det fri.
Vi håper at du også vil være med lørdag 4. september.

#nattinaturen er den ene natta i året der tusener av folk over hele landet pakker soveposen og overnatter ute. Det magiske er at selv om én ligger i hengekøye i skogen i Alta, en annen telter i hagen sin i Mandal og en tredje sover i Oslomarka, så ligger vi alle under den samme himmelen.

Alle er velkomne. Både du som aldri har overnattet ute før og du som teller din tiende natt under stjernene denne sesongen.

Hvordan deltar jeg?

Alt du trenger å gjøre for å delta på #nattinaturen er å ta med deg en sovepose, et telt, ei hengekøye eller hva du måtte foretrekke å overnatte i, og legge deg til ute. Og så bør du så klart huske på å ha med nok mat, drikke og varme klær.

Om du velger å ligge på terrassen, på fjellet, på en strand eller i nærskogen, er helt opp til deg. Om du sover alene eller med kjæresten, kona og ungene, en vennegjeng eller bestevenninna di, skal vi heller ikke blande oss borti.

Stor fotokonkurranse

Deler du ditt beste bilde fra turen på Instagram eller Facebook med emneknaggen #nattinaturen, kan du også bli med i trekningen av et flott telt fra Fjällräven! Bare husk at du må ha åpen profil for at bildet ditt skal bli synlig for oss.

Les mer om fotokonkurransen for #nattinaturen her.

Åpne fellesarrangementer

Hvis du har lyst til å sove sammen med en større gruppe, er det verdt å sjekke om de finnes et fellesarrangement i nærheten av der du bor.

Flere lokale lag og foreninger rundt om i landet har #nattinaturen-arrangementer som er åpne for alle. Sjekk aktivitetskalenderen for Friluftslivets uke for å se om det finnes noe der du bor.

I 2020 sov opp mot 100 000 personer ute under #nattinaturen. Vi håper du har lyst til å bli med i år!

Facebook-eventet for #nattinaturen 2021 finner du her.