Fjordane Friluftsråd - fjordanefr.no

Få trimpoeng på strandryddeaksjon

Samarbeidsprosjekt mellom Flora Turlag og Fjordane Friluftsråd

Andre veka i august kan du få poeng i «Trimpoeng»-appen hvis du blir med på strandryddeaksjon med Fjordane Friluftsråd og Flora Turlag.

Vi ynskjer velkomen til ryddeaksjon – med ei ekstra gullerot for dei litt poengtørste brukarane av Trimpoeng-appen i Florø-området. Heile 24 poeng blir utdelt til dei som blir med på ryddeaksjon torsdag 11. august. Alle er sjølvsagt velkomen med på ryddeaksjonen – anten dei brukar poengappen eller ei.

Informasjon til deltakarar

Fjordane Friluftsråd setter opp båttransport til eit område i Florøbassenget som trenger litt kjærleik og ei opprydding. Flora Turlag stiller med turledere som blir med på strandryddinga. Utstyr til rydding får du på aksjonen, så alt du trenger å ha med deg er det selv – og kanskje en venn eller eit familiemedlem? Grunna noko dårlig vær bytter vi ut planlagt grilling i fjøra, med GRATIS fiskesuppe på Quality Hotel etter endt aksjon.

Det er mulig at det blir ein kort fottur frå båten til dit vi skal rydde, så husk å ha på gode sko. Og kle deg etter vær og vind!

Lenke til GRATIS påmelding

For at vi skal ha oversikt over antall plasser til båttransport er det viktig at du melder på deg og dine via denne (GRATIS) påmeldingslenka. Det er ei begrenset mengde plasser. Ved stor etterspørsel vil vi se på mulighetene for å øke antall plasser for påmelding.

Like fin som før - Likefinsomfør - Hold Norge Rent - Fjordane Friluftsråd - fjordanefr.no

Tur med meining

Dette blir ei ettermiddag i frisk natur med litt ekstra meining. Snart er det duka for strandryddeveka (8.-18. september), kor første helg er dedikert til å ta ei «tur med mening». Rett og slett ynskjer vi at fleire tar med seg ei pose når dei skal på tur – eller kanskje legger turen til fjøra denne helgen. Vi håper denne aksjonen kan være med på inspirere fleire til å bli med på strandryddeveka 2022.

Gratis utstyr og enkel handtering av avfall

Thea fortel at dei distribuerar gratis sekker og hansker til dei som vil ha. Og avfallet ein har rydda kan ein enkelt levere i konteinarane vi har utplassert i Florø – på Kringleskjeret og Klubbevika.

Dei som ynskjer tilgang til konteinaren kan ringe oss (i arbeidstid) for å få kode til hengelås.

Har du spørsmål knytta til aksjonen?

Ta kontakt:

Fjordane Friluftsråd - Thea Båtevik